Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 624g2533kcal0g623.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 624g2141kcal63.6g436.8g7.5g21.8g
Voi, 1 tl, 5 g480g3504kcal4.8g4.8g384g0g
Mustikka metsä- 1680g740kcal8.4g107.5g10.1g55.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1200g672kcal102g60g2.4g0g
Kaurahiutale 192g718kcal27.8g109.4g14g19.2g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g22122kcal545.2g2687g944.2g192.8g
Valittu annoskoko5328g11061kcal272.6g1343.5g472.1g96.4g
Annoskoko puolitettuna2664g5531kcal136.3g671.8g236.1g48.2g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271