Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%3193g4438kcal606.6g0g223.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 878g1218kcal109.8g2.6g86g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Jauhelihamauste, annos 15g60g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Kesäkurpitsa718g122kcal2.9g18g4.3g5g
Sipuli (kuorittu)439g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g11885kcal1453.4g96.8g631.6g33.4g
Valittu annoskoko5328g5943kcal726.7g48.4g315.8g16.7g
Annoskoko puolitettuna2664g2971kcal363.4g24.2g157.9g8.4g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684