Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3000g5860kcal560.7g0g405g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)900g1620kcal171g0.9g99g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g168g202kcal4.2g10.1g15.1g2.5g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g17598kcal1643.6g89.6g1176g27.8g
Valittu annoskoko5328g8799kcal821.8g44.8g588g13.9g
Annoskoko puolitettuna2664g4400kcal410.9g22.4g294g7g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164