Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g227g138kcal29.7g2.5g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1812g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2945g10105kcal300.1g2061.4g35.3g103.1g
Oliiviöljy 127g1122kcal0g0g126.9g0g
Suola, annos 3g218g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g22729kcal659.6g4127.8g326.2g206.2g
Valittu annoskoko5328g11365kcal329.8g2063.9g163.1g103.1g
Annoskoko puolitettuna2664g5682kcal164.9g1032g81.6g51.6g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414