Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3293g4697kcal411.6g9.9g337.5g0g
Tonnikala vedessä 599g625kcal134.3g0g9g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)240g110kcal4.1g19.2g1.9g3.8g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)599g1976kcal161.6g0g143.7g0g
Tomaatti, tuore599g122kcal3.6g22.7g1.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g15059kcal1430.4g103.6g987.8g24.4g
Valittu annoskoko5328g7529kcal715.2g51.8g493.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna2664g3765kcal357.6g25.9g247g6.1g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388