Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g4205g5634kcal374.2g765.3g109.3g180.8g
Sitruunamehu, laimentamaton841g177kcal2.5g13.5g0g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Oliiviöljy 162g1434kcal0g0g162.2g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 36g101kcal3.9g13.8g1.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g14792kcal768.8g1600.8g546g384.4g
Valittu annoskoko5328g7396kcal384.4g800.4g273g192.2g
Annoskoko puolitettuna2664g3698kcal192.2g400.2g136.5g96.1g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788