Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 53g158kcal0.1g38.9g0g0g
Keräkaali, 100g2627g630kcal31.5g89.3g5.3g55.2g
Paistijauheliha 10%2101g3572kcal420.3g0g210.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g98g88kcal2.9g3.4g6.9g0.7g
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8.1g0.7g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10668g10395kcal923g307.6g587.2g126.2g
Valittu annoskoko5334g5198kcal461.5g153.8g293.6g63.1g
Annoskoko puolitettuna2667g2599kcal230.8g76.9g146.8g31.6g
Arvot/100g100g97kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436