Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)42g156kcal5.9g23.2g3.4g4.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 241g108kcal0.5g22.7g0.2g4.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.6g0.5g1.6g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)42g156kcal5.9g23.2g3.4g4.6g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Voi 60g437kcal0.7g0.2g48.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g2880kcal44.2g282.8g168.6g30.2g
Valittu annoskoko534g1440kcal22.1g141.4g84.3g15.1g
Annoskoko puolitettuna267g720kcal11.1g70.7g42.2g7.6g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918