Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g180g181kcal37.3g0g8.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)4.5g19kcal0.3g2.8g0.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6.8g5.1kcal0.5g0.6g0g0g
Punaviini 30g21kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Soijakastike 3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g646kcal81.8g31.8g24.8g9.6g
Valittu annoskoko534g323kcal40.9g15.9g12.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna267g161kcal20.5g8g6.2g2.4g
Arvot/100g100g60kcal7.7g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270614