Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto27g74kcal5g0g5.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.1g8.1kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 107g87kcal1.7g18g0.1g3.2g
Juuriselleri 39g12kcal0.5g1.8g0.1g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.4g31kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1069g456kcal16.8g45.4g20.2g10.4g
Valittu annoskoko534g228kcal8.4g22.7g10.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna267g114kcal4.2g11.4g5.1g2.6g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.2g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279