Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%3200g4448kcal608g0g224g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 880g1220kcal110g2.6g86.2g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Jauhelihamauste, annos 15g60g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Kesäkurpitsa720g122kcal2.9g18g4.3g5g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10680g11912kcal1456.6g96.8g633g33.4g
Valittu annoskoko5340g5956kcal728.3g48.4g316.5g16.7g
Annoskoko puolitettuna2670g2978kcal364.2g24.2g158.3g8.4g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684