Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1240g405kcal7.7g68.9g2.5g31.6g
Sokeri 710g2882kcal0g709.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g500g1750kcal8.5g445g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1080g1356kcal118.8g2.8g97.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1000g3431kcal101.9g700g12g35g
Grahamjauho 200g656kcal21.1g121.4g4.4g19.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g50g200kcal0g49.5g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g120g396kcal9.6g73.2g2.3g22.8g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 400g2830kcal0g0g320g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10680g27952kcal539.4g4370.4g877.2g218.8g
Valittu annoskoko5340g13976kcal269.7g2185.2g438.6g109.4g
Annoskoko puolitettuna2670g6988kcal134.9g1092.6g219.3g54.7g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604