Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g2395g4789kcal335.2g50.3g359.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1996g1197kcal20g89.8g79.8g12g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g80g718kcal0g0g79.8g0g
Tilli mauste20g3.4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g40g26kcal3g3.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 798g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g8g18kcal0.9g3.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10688g13532kcal720g299.2g1039.2g24g
Valittu annoskoko5344g6766kcal360g149.6g519.6g12g
Annoskoko puolitettuna2672g3383kcal180g74.8g259.8g6g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565