Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2403g3989kcal456.5g0g240.3g0g
Punajuuri 601g231kcal6g41.4g1.2g15g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g451g1171kcal121.6g0g76.6g0g
Cashewpähkinä 300g1725kcal60.1g56.5g139.2g10.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1502g1802kcal51.1g54.1g150.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 90g797kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10692g19427kcal1390.6g304g1395.2g51g
Valittu annoskoko5346g9714kcal695.3g152g697.6g25.5g
Annoskoko puolitettuna2673g4857kcal347.7g76g348.8g12.8g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853