Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2000g654kcal12.4g111.2g4g51g
Valkosipuli 52g56kcal4.1g8.5g0.3g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%800g720kcal32g60.8g40g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow24g62kcal2.4g2.4g4.8g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 72g636kcal0g0g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10696g4257kcal101.8g365.8g242g105g
Valittu annoskoko5348g2129kcal50.9g182.9g121g52.5g
Annoskoko puolitettuna2674g1064kcal25.5g91.5g60.5g26.3g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204