TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)1165g3226kcal128.1g594g33.8g32.6g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)1863g5199kcal335.4g0g428.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g70g2.1kcal0g0.7g0.7g0g
Porkkana 252g82kcal1.6g14g0.5g6.4g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8g0.3g2.9g
Luumutomaatti pirkka, 83g321g64kcal1.9g12.2g1g19.3g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%508g1168kcal147.3g12.7g60.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%932g1118kcal27g41.9g93.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g70g629kcal0g0g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10696g23067kcal1287g1367g1377.8g122.4g
Valittu annoskoko5348g11534kcal643.5g683.5g688.9g61.2g
Annoskoko puolitettuna2674g5767kcal321.8g341.8g344.5g30.6g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945