Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g1260g1093kcal210.5g29g8.8g0g
Kvinoa, jyvät700g2619kcal91g483.2g42g42g
Vesi, vesijohtovesi 1751g0kcal0g0g0g0g
Persilja 350g96kcal4.8g3.9g0.7g28g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g350g1372kcal115.5g0g99.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen700g231kcal23.1g34.3g0g0g
Rypsiöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.5g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10696g11768kcal895.2g1120.2g397.4g146g
Valittu annoskoko5348g5884kcal447.6g560.1g198.7g73g
Annoskoko puolitettuna2674g2942kcal223.8g280.1g99.4g36.5g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395