Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g56g54kcal0.8g14g0.1g5.9g
Mantelirouhe, 1 rkl112g647kcal23.6g5.9g56.6g13g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl280g140kcal0g30.8g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g1400g840kcal5.6g210g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä700g1190kcal7g308g7g0g
Flora Vanilla 12%1400g2660kcal63g224g168g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g1400g910kcal154g58.8g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10696g12883kcal508g1703g471.8g37.8g
Valittu annoskoko5348g6442kcal254g851.5g235.9g18.9g
Annoskoko puolitettuna2674g3221kcal127g425.8g118g9.5g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301