Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g156g422kcal27.3g0g34.4g0g
Sipuli 72g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g22g16kcal1g2.8g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g11g35kcal1.9g6.1g0.3g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g18g16kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1070g1133kcal63.2g26g84.4g5.6g
Valittu annoskoko535g567kcal31.6g13g42.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna268g283kcal15.8g6.5g21.1g1.4g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390