Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g78g86kcal14.1g1.6g2.3g0g
Katkarapu 94g64kcal13.6g0g1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore6.3g1.6kcal0g0.6g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Kurkku, tuore94g9kcal0.6g1.6g0.1g0.7g
Jäävuorisalaatti, rapea125g13kcal1.4g1g0.3g1.5g
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1070g409kcal61.6g20.4g8.6g8.8g
Valittu annoskoko535g204kcal30.8g10.2g4.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna268g102kcal15.4g5.1g2.2g2.2g
Arvot/100g100g38kcal5.8g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616