Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g21g67kcal10.4g6.2g0.1g1.1g
Tonnikala vedessä 63g65kcal14g0g0.9g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g75g262kcal10.1g49.2g2.2g4.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)13g34kcal3.7g0g2.1g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1070g1193kcal96.6g125.2g32.4g12g
Valittu annoskoko535g597kcal48.3g62.6g16.2g6g
Annoskoko puolitettuna268g298kcal24.2g31.3g8.1g3g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870