Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g375kcal11.1g76.6g1.3g3.8g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g112g382kcal14.6g75.7g1.9g5.9g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g13g18kcal1.1g3.1g0.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow13g22kcal0.1g0.5g2.1g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g70g14kcal0.4g2.5g0.2g1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g67g21kcal1.2g4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1787kcal57g324.8g25.2g21.4g
Valittu annoskoko535g893kcal28.5g162.4g12.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna268g447kcal14.3g81.2g6.3g5.4g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478