Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g175g105kcal6.5g12.8g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 60g189kcal6.4g35.8g1.3g3.3g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Tonnikala vedessä 131g137kcal29.5g0g2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g44g114kcal13.1g0.9g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1450kcal141.4g103g51.4g6.6g
Valittu annoskoko536g725kcal70.7g51.5g25.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna268g363kcal35.4g25.8g12.9g1.7g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933