Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 87g34kcal0.9g6g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g87g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa175g30kcal0.7g4.4g1g1.2g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g487kcal8.8g62.2g20.8g15.8g
Valittu annoskoko535g243kcal4.4g31.1g10.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna268g122kcal2.2g15.6g5.2g4g
Arvot/100g100g46kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822