Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3187g122kcal20.6g7.9g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.4g0.4g12.7g0g
Hermesetas, annos 5g19g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml37g7.9kcal3g0g0.1g0g
Kookoshiutale 19g124kcal1.5g1.2g12.1g3.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150g415kcal3g4.5g41.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1690kcal87g28g134.8g6.2g
Valittu annoskoko535g845kcal43.5g14g67.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna268g423kcal21.8g7g33.7g1.6g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512