Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g219g262kcal35g2.8g12.2g0.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)7g25kcal0.4g5.3g0.2g0.4g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g87g105kcal2.5g4.7g8.7g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g849kcal75.8g25.6g49.4g1.2g
Valittu annoskoko536g424kcal37.9g12.8g24.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna268g212kcal19g6.4g12.4g0.3g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310