Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl48g63kcal6.3g0.1g4g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g16g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Omenasose, omatekoinen88g114kcal0g26.3g0g1.3g
Kuohukerma,valio,2dl88g299kcal1.8g2.6g30.7g0g
Maitorahka, milbona (500g)88g60kcal10.7g3.4g0.2g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 105g72kcal0.9g16g0.1g0.8g
Vadelma 44g18kcal0.4g1.8g0.4g1.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g3.5g7.2kcal0g0.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.1g7.4kcal1.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1803kcal48.6g224.2g71.4g9g
Valittu annoskoko535g901kcal24.3g112.1g35.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna268g451kcal12.2g56.1g17.9g2.3g
Arvot/100g100g168kcal4.5g20.9g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021