Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 44g318kcal0.5g0.2g35.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai71g249kcal8.5g50.5g1.5g2.1g
Kauralese 13g47kcal2.4g6g1g2.3g
Paprika punainen 219g64kcal2.1g9.9g0.9g4.2g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g77g176kcal11.5g0.8g14.6g0g
Broilerifileesuikale (Atria)88g96kcal20.1g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1917kcal90.8g137.2g110.8g18g
Valittu annoskoko536g958kcal45.4g68.6g55.4g9g
Annoskoko puolitettuna268g479kcal22.7g34.3g27.7g4.5g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051