Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali282g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 75g171kcal14.3g0g12.8g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g19g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 28g78kcal0.6g0.8g7.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka28g23kcal1g5.3g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g673kcal39.2g33.2g43.2g12.8g
Valittu annoskoko536g337kcal19.6g16.6g21.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna268g168kcal9.8g8.3g10.8g3.2g
Arvot/100g100g63kcal3.7g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051