Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 160g648kcal0g159.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton150g32kcal0.5g2.4g0g0.2g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g75g330kcal2.8g2g34.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g2020kcal6.6g328g69.2g0.4g
Valittu annoskoko536g1010kcal3.3g164g34.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna268g505kcal1.7g82g17.3g0.1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113