Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g149kcal0.9g1.4g15.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Munakoiso 180g40kcal0.9g5.6g0.4g4.5g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow226g812kcal27.1g169.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g2158kcal60.4g359.4g50.6g10.2g
Valittu annoskoko536g1079kcal30.2g179.7g25.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna268g540kcal15.1g89.9g12.7g2.6g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368