Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2396g840kcal110.7g46.7g7.2g59.9g
Jauheliha, sika-nauta 799g1769kcal139.8g0g135.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1198g3956kcal24g35.9g419.4g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)160g128kcal5.4g30.4g1.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa399g1198kcal91.9g0g91.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g399g1118kcal75.9g0g87.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10704g18018kcal895.4g226g1487.6g119.8g
Valittu annoskoko5352g9009kcal447.7g113g743.8g59.9g
Annoskoko puolitettuna2676g4505kcal223.9g56.5g371.9g30g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366