Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2045g598kcal19.2g92g8.2g38.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1503g2496kcal285.6g0g150.3g0g
CousCous, keitetty 100g601g1095kcal27.7g202.1g23.5g9.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%601g361kcal19.2g42.7g12g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g301g1082kcal84.2g6g81.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10704g11426kcal879.6g714.4g551.6g107g
Valittu annoskoko5352g5713kcal439.8g357.2g275.8g53.5g
Annoskoko puolitettuna2676g2857kcal219.9g178.6g137.9g26.8g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338