Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)2706g3410kcal511.4g92g108.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g842g2357kcal151.5g4.2g193.6g0g
Sipuli 902g273kcal11.3g43.3g1.8g15.3g
Kuohukerma (Ingman)752g2556kcal16.5g23.3g263.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10704g17191kcal1381.4g325.6g1133.4g30.6g
Valittu annoskoko5352g8596kcal690.7g162.8g566.7g15.3g
Annoskoko puolitettuna2676g4298kcal345.4g81.4g283.4g7.7g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895