Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g457g160kcal4.6g31.1g2.3g6.4g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g34g104kcal6.5g0.1g8.6g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g10g20kcal0.3g0.3g2g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow8.6g21kcal0g0.7g2.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Oliiviöljy 2.9g25kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1072g674kcal23.4g66.6g35.8g13.6g
Valittu annoskoko536g337kcal11.7g33.3g17.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna268g169kcal5.9g16.7g9g3.4g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094