Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g94g684kcal0.9g0.9g75g0g
Siirappi, tumma94g300kcal0.1g69.4g0g0g
Sokeri 94g381kcal0g93.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Neilikka, annos 4g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai211g738kcal25.3g149.8g4.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1072g4344kcal61.4g636.6g166g12.6g
Valittu annoskoko536g2172kcal30.7g318.3g83g6.3g
Annoskoko puolitettuna268g1086kcal15.4g159.2g41.5g3.2g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132