Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3200g578kcal17.9g80g12.8g22.4g
Vehnäjauho puolikarkea 320g1098kcal32.6g224g3.8g11.2g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki800g720kcal120g20g16g0g
Sipuli kuivattu 80g218kcal8.4g28.1g1.3g28g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g9152kcal577.8g709.4g408.2g123.2g
Valittu annoskoko5360g4576kcal288.9g354.7g204.1g61.6g
Annoskoko puolitettuna2680g2288kcal144.5g177.4g102.1g30.8g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470