Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2400g841kcal110.9g46.8g7.2g60g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1200g3961kcal24g36g420g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)160g128kcal5.4g30.4g1.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa400g1200kcal92g0g92g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g400g1120kcal76g0g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g18045kcal896.6g226.4g1489.6g120g
Valittu annoskoko5360g9022kcal448.3g113.2g744.8g60g
Annoskoko puolitettuna2680g4511kcal224.2g56.6g372.4g30g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366