Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 29g89kcal2.8g4g6.9g0.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g666g1866kcal126.6g0g146.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2665g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g1999g1139kcal28g247.9g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g6189kcal314.8g503.8g315g1g
Valittu annoskoko5360g3094kcal157.4g251.9g157.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna2680g1547kcal78.7g126g78.8g0.3g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250