Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g800g4800kcal168g52.8g432g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g400g2856kcal0g0.8g320g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1600g4080kcal94.4g51.2g382.4g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Canderel makeutusjauhe60g230kcal1.7g55.9g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1600g2240kcal44.8g104g192g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g31069kcal839.2g566.4g2834.6g0g
Valittu annoskoko5360g15535kcal419.6g283.2g1417.3g0g
Annoskoko puolitettuna2680g7767kcal209.8g141.6g708.7g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913