Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2663g4528kcal532.7g0g266.3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)433g866kcal17.3g151.5g13g0g
Korppujauho 167g610kcal17.5g124.7g1.7g8.8g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g1332g1798kcal40g51.9g159.8g0g
Kananmuna kuoreton 366g522kcal45.8g1.1g37.5g0g
Puolukka 400g155kcal1.8g27.2g2g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g16956kcal1310.2g712.8g960.6g38.4g
Valittu annoskoko5360g8478kcal655.1g356.4g480.3g19.2g
Annoskoko puolitettuna2680g4239kcal327.6g178.2g240.2g9.6g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667