Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g3063g1225kcal15.3g367.5g6.1g0g
Kaurahiutale 245g917kcal35.5g139.7g17.9g24.5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton184g1323kcal0g0g147g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)796g2787kcal95.6g549.5g15.1g39.8g
Vehnäjauho puolikarkea 1041g3573kcal106.1g729g12.5g36.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g19651kcal505g3571.4g397.2g201.4g
Valittu annoskoko5360g9826kcal252.5g1785.7g198.6g100.7g
Annoskoko puolitettuna2680g4913kcal126.3g892.9g99.3g50.4g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844