Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4574g1601kcal45.7g311g22.9g64g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g343g1036kcal65.2g0.7g85.8g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g100g204kcal2.8g3.2g20g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow86g214kcal0.4g6.5g21.4g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Oliiviöljy 29g253kcal0g0g28.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g6740kcal234.2g664.8g358.4g136.4g
Valittu annoskoko5360g3370kcal117.1g332.4g179.2g68.2g
Annoskoko puolitettuna2680g1685kcal58.6g166.2g89.6g34.1g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094