Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen1581g490kcal6.3g101.2g3.2g23.7g
Luumu kivetön, kuivattu 670g1364kcal28.1g251.9g5.7g57.6g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala536g1715kcal80.4g316.2g13.9g53.6g
Vehnäjauho puolikarkea 436g1494kcal44.4g304.8g5.2g15.2g
Ruokasooda 60g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g214g1286kcal51.5g14.2g115.8g0g
Ruokosokeri804g3277kcal0g803.2g0g0g
Neilikka, annos 4g13g49kcal0.5g10.7g0.5g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g13g47kcal1.2g7.8g0.8g1.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g49kcal0.5g10.7g0.5g0g
Piimä AB Acidophilus Valio536g284kcal17.2g24.1g13.4g0g
Rypsiöljy 482g4266kcal0g0g482.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g28642kcal460.2g3689.6g1282.8g303.6g
Valittu annoskoko5360g14321kcal230.1g1844.8g641.4g151.8g
Annoskoko puolitettuna2680g7161kcal115.1g922.4g320.7g75.9g
Arvot/100g100g267kcal4.3g34.4g12g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392082