Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g841g505kcal12.6g109.3g0.8g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g152g43kcal0.9g9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Lohifileepalat (Findus)1402g1822kcal294.4g7g70.1g0g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Kalaliemikuutio 51g157kcal5.1g17.5g7.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Vesi2336g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl234g794kcal4.7g7g81.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g171kcal0.2g0.2g18.7g0g
Maustepippuri, annos 1g19g0.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10724g7432kcal653.4g383.4g360.4g37g
Valittu annoskoko5362g3716kcal326.7g191.7g180.2g18.5g
Annoskoko puolitettuna2681g1858kcal163.4g95.9g90.1g9.3g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742