Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman701g1192kcal84.1g0g70.1g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g175g613kcal23g121.6g3g5.6g
Ruskeita papuja, Rainbow464g395kcal25.5g65g2.3g100.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g876g219kcal11.4g36.8g1.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.6g0.5g5.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)35g91kcal4.6g4.2g6.3g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Rypsiöljy 53g465kcal0g0g52.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka88g72kcal3g16.6g0.9g0.9g
Vesi2628g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10724g6310kcal311.4g530.6g275.6g229.2g
Valittu annoskoko5362g3155kcal155.7g265.3g137.8g114.6g
Annoskoko puolitettuna2681g1578kcal77.9g132.7g68.9g57.3g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933