Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 1214g1488kcal256.7g0g50.4g0g
Sipuli 408g124kcal5.1g19.6g0.8g6.9g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Tomaattisose tomaattipyree 163g124kcal7.4g21.1g0.3g1.6g
Oivariini, 60 (100g)23g128kcal0.2g0.2g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 1634g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1330g798kcal20g172.9g1.3g12g
Oliiviöljy 95g836kcal0g0g94.5g0g
Paprika punainen 411g120kcal3.9g18.5g1.6g7.8g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10724g7639kcal602g542.2g327.4g61.4g
Valittu annoskoko5362g3819kcal301g271.1g163.7g30.7g
Annoskoko puolitettuna2681g1910kcal150.5g135.6g81.9g15.4g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236