Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1500g441kcal8.4g79.5g3g28.5g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix540g486kcal5.4g113.4g2.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g135g27kcal0g8.8g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g105g409kcal0.2g101.8g0g0g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Paprikajauhe 36g116kcal5.3g6.6g4.7g13.5g
Paistijauheliha 10%1200g2039kcal239.9g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10728g7104kcal521.6g625.2g262.4g94g
Valittu annoskoko5364g3552kcal260.8g312.6g131.2g47g
Annoskoko puolitettuna2682g1776kcal130.4g156.3g65.6g23.5g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160