Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 26g85kcal3.9g4.8g3.4g9.9g
Vesi, vesijohtovesi 1681g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk960g257kcal5.8g50.9g1.9g13.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Peruna, vanha, kuorittu 816g622kcal15.3g126.5g1.6g8.2g
Paprika punainen 408g120kcal3.8g18.4g1.6g7.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Sipuli 132g40kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g960g1633kcal182.5g0g96g0g
Ketsuppi, Heinz120g124kcal1.1g28.9g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10728g5933kcal434g506.4g211g98.6g
Valittu annoskoko5364g2967kcal217g253.2g105.5g49.3g
Annoskoko puolitettuna2682g1483kcal108.5g126.6g52.8g24.7g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019