Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)1352g2840kcal324.5g0g175.8g0g
Ruohosipuli 180g41kcal2.5g3.1g1.1g4.3g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale676g2299kcal148.7g0g175.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g2254g1533kcal36.1g335.8g2.3g0g
Ruokakerma Valio 5%902g541kcal10.8g25.2g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10728g14506kcal1045.2g728.2g800.2g8.6g
Valittu annoskoko5364g7253kcal522.6g364.1g400.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna2682g3627kcal261.3g182.1g200.1g2.2g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576